Super User

Super User

Integer semper fringilla sodales. Donec ut nibh eget ligula pulvinar suscipit sit amet ut nisi. Sed porta, ligula sit amet efficitur luctus, lorem velit tincidunt ipsum, et placerat turpis sapien a lorem.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce odio magna, egestas eu mi eu, auctor vulputate est. Suspendisse venenatis cursus ipsum, condimentum fermentum nibh dictum a. Vivamus gravida diam tortor, viverra mollis ante tempus ut. Maecenas quis ligula rutrum, porta nisi eu, eleifend leo.

Read more ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce odio magna, egestas eu mi eu, auctor vulputate est. Suspendisse venenatis cursus ipsum, condimentum fermentum nibh dictum a. Vivamus gravida diam tortor, viverra mollis ante tempus ut. Maecenas quis ligula rutrum, porta nisi eu, eleifend leo.

Read more ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce odio magna, egestas eu mi eu, auctor vulputate est. Suspendisse venenatis cursus ipsum, condimentum fermentum nibh dictum a. Vivamus gravida diam tortor, viverra mollis ante tempus ut. Maecenas quis ligula rutrum, porta nisi eu, eleifend leo.

Read more ...

Regulamentul procedurilor de înscriere în cadrul primei ediții a Kids Top Model Romania, organizat de Asociatia Dominium în perioada 15 Iulie – 9 Decembrie 2019.

Termenii și condițiile reglementează modul în care aveți dreptul să accesați și să utilizați serviciile asociate procesului de înscriere a participantilor la acest concurs , precum și procedurile dupa acceptarea participantilor la concursul Kids Top Model Romania. Pentru a utiliza această procedură o vom numi “Înscriere” și dacă doriți să o accesați trebuie să citiți și să acceptați toți termenii și toate condițiile descrise în prezentul document, inclusiv politica privind datele personale. Acest formular reprezinta prima parte a contractului ce urmeaza a fi semnat dupa activitatea de inscriere.

ART. 1. ORGANIZATORUL ÎNSCRIERII

Organizatorul “Kids Top Model ” este Asociatia Dominium, cu sediul în jud. Bucuresti, str. Oltetului, nr 15, si adresa email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. denumită în continuare Organizator. Concursul Kids Top Model se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul “Regulament”. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la înscriere. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A ÎNSCRIERII

Înscrierea va fi organizată și se va desfășura în perioada 15.07. 2019– 09.12. 2019, pe pagina oficiala de internet www.kidstopmodel.com site-ul oficial al Kids Top Model.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul Kids Top Model este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 - 14 ani . La Înscriere are dreptul să participe orice copil  din România si Republica Moldova cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani.. Participarea copilului minor  la aceasta înscriere are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament din partea parintelui sau a tutorelui copilului inscris.   Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. 

ART. 4. TAXA DE PARTICIPARE

Participarea la concursul Kids Top Model se va face in urma achitarii taxei de participare de 300 lei/ persoana. Aceasta taxa nu se va retribui in cazul neacceptarii participantului la concursul final.

ART. 5. MODUL DE DESFĂȘURARE A ÎNSCRIERII

A. Concursul se va desfasura pe 3 categorii de varsta 4-6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani

B. Selecția se desfășoară în 3 etape independente.

I. Perioada de aplicare, 15.07.2019 – 09.12.2019 – reprezintă inscrierea propriu zisa a participantilor la concurs si plata taxei de inscriere ,prin virament bancar in contul bancar indicat de organizator sau numerar la sediul organizatorului , la momentul semnării contractului personalizat in urma completării formularului de înscriere.

II. Faza de pre - selecție a participantilor se va desfasura in ziua de 15.12.2019 in locatia care va fi transmisa cu 1 saptamana inainte de pre-selectie. Dupa finalizarea fazei de pre-selectie, comisia de selecție va hotări lista participantilor care vor merge in faza finala a concursului . În caz de neparticipare la faza finala valoarea achitată reprezentand taxa de participare NU va fi restituită. In caz de acceptare a participantului se trece la procedura de organizare in faza finala a selectiei in concursul Kids Top Model.

III.Faza de selectie finala  se va desfasura la Bucuresti pe data de 23.12.2019.

ART. 6. MECANISMUL DE PARTICIPARE

Pentru înscriere, participantul trebuie sa se incadreze intre 4 – 14 ani , trebuie să transmita un book foto cu 5 fotografii din portofoliul sau, sa completeze cererea de inscriere in concursul Kids Top Model, sa completeze fisa personala a concurentului , sa completeze acordul de participare, sa transmita copia certificatului de nastere pentru a face dovada varstei sale. După înscriere, acesta trebuie să vireze valoarea aferentă taxei de inscriere in contul indicat de organizator sau numerar la sediul organizatorului, în maxim 2 zile lucrătoare de la data primirii acordului de participare. Întârzierea viramentului sumei face ca solicitarea să fie declarată nulă. Un participant poate înscrie maxim 5 fotografii.

ART. 7 ECHIPA DE SELECȚIE si PROBELE DE CONCURS

Echipa de selectie va fi formata din designeri locali, jurnalisti, bloggeri, persoane publice, reprezentant al organizatorului. 

Presedinte de Festival: Catalin Botezatu 

Fiecare concurent va  prezenta in cadrul preselectiei si selectiei patru probe: 

1. Proba de inteligenta ( fiecare concurent va prezenta o scurta caracterizare formata din  5 propozitii, si va raspunde la cate o intrebare adresata de fiecare membru al comisiei (5 intrebari))

2. Proba costum national

3. Proba rochie/costum de seara

4. Proba  de talent (actorie, canto, dans).

ART. 8 DREPTURI DE AUTOR

Participantul la selecție declară în mod implicit, prin înscrierea imaginilor în concurs, că este deținătorul drepturilor de autor asupra acestora, , și își asumă toate consecințele legale în caz contrar. Dacă dovada că nu e posesorul drepturilor pentru materialele expuse se face după ce participantul a achitat taxa de participare, aceasta nu îi va fi restituită. Odată cu înscrierea fotografiilor, participantul este de acord ca acestea să fie publicate în materialele legate de prezența sa în concurs.  Participantul  înțelege deasemenea, faptul că toate imaginile foto/video rezultate în urma prezentei sale in concursul Kids Top Model  vor fi folosite în viitoarele campanii de promovare a Kids Top Model  și a proiectelor asociate acestui brand.

ART. 9. REZULTATE SELECȚIE

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula orice participare a oricărui înscris, în orice moment, daca are suspiciuni cu privire la activitatea și expunerea publică a acestuia sub forme ce pot genera efecte negative asupra Kids Top Model. În acest caz valoarea taxei de participare nu se returnează.

Art. 10. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Organizatorul respectă legislația în vigoare în acest domeniu în România și Uniunea Europeană. Prin înscrierea în Kids Top Model  înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că Organizatorul vă solicita dumneavoastră, în calitate de beneficiar, următoarele informații necesare pentru identificarea dumneavoastră personala:

numele și prenumele

copie buletin/pașaport (se acceptă foto).

adresa de e-mail validă și numere de telefon

După colectarea datelor dvs. Organizatorul – nu va înstrăina, închiria sau vinde informațiile de identificare personală a dumneavoastră către alti terți, decât cei agreați de ambele părți, în scopuri de marketing și publicitate. – nu va furniza unor terți, decat cei agreați de ambele părți datele dvs. de contact fără acordul dvs, cu excepția cazurilor în care sunt solicitate de instituții ale statului legal abilitate (cu rol de control etc) – va securiza informațiile esențiale pe care le furnizați, prin protocoale standard și tehnologii corespunzătoare.

Art. 11. UTILIZAREA SERVICIULUI DE ÎNSCRIERE

Înțelegeți și sunteți de acord că nu aveți voie să postați, să încărcați, să transmiteți prin email sau în alt mod, în cadrul înscrierii online, următoarele tipuri de informații: – informații ilegale, abuzive, obscene, discriminatorii, jignitoare, conspirative sau de hărțuire. – informații false despre propria dvs. identitate, incluzând, dar fără a se limita la, pseudonime sau orice alt tip de date false, greșite sau inexacte pe care le furnizați în cadrul concursului online. – informații pe care nu aveți dreptul să le faceți publice, care au caracter secret sau confidențial sau asupra cărora nu dețineti drepturi de proprietate intelectuală. – informații publicitare nesolicitate sau neautorizate, spam, scrisori în lanț, scheme de afaceri piramidale sau orice alt tip de solicitari. Această interdicție se referă inclusiv, fără a se limita la, folosirea înscrierii online pentru:

a) a trimite mesaje unor persoane pe care nu le cunoașteți;

b) a contacta persoane pe care nu le cunoașteți și a le trimite mesaje promoționale sau de solicitare fără permisiunea acestora;

c) a trimite mesaje către liste de distribuție sau alias-uri de grup. – informații sau materiale care conțin viruși informatici sau orice coduri, fișiere sau programe computerizate dăunătoare, menite să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționarea oricărui software, sau a oricărui echipament electronic și de telecomunicații.

Această interdicție se referă, fără a se limita la: spyware (programe pentru captarea datelor despre utilizatorul computerului infectat), adware (programe de transmitere de reclame), viruși informatici, phishing (mesaje de solicitare de informații confidențiale), spam (mesaje electronice nesolicitate), pop-up-uri sau link-uri către alte pagini de internet considerate riscante.- elemente falsificate de identificare cu scopul disimularii originii oricărei comunicări transmise prin websiteul www.kidstopmodel.com sau alte mijloace aferente acestei înscrieri online sau Organizatorului in general. – conținut care nu este destinat rubricii respective (adresa de email în locul numelui, etc) Sunteți de acord că nu aveți voie să interferați sau să întrerupeți serverele, rețeaua sau seriviciul Organizatorului aferent concursului online sau să încălcați orice reglementări, proceduri și îndrumări privind utilizarea rețelei, legate de acest concurs.

Art. 12. ÎNCETAREA SERVICIULUI

Sunteți de acord că Organizatorul poate, în orice moment, fără notificare prealabilă, să întrerupă contul și accesul dvs. la înscrierea online, din cauze care pot fi, fără a se limita la:

(a) încălcarea de către dvs. a prevederilor prezentului Regulament și a îndrumărilor pe care le cuprinde,

(b)solicitări ale instituțiilor guvernamentale și impuneri ale legii,

(c) solicitarea dvs. expresă,

(d) probleme și aspecte tehnice neprevăzute,

Sunteți de acord că întreruperea furnizării serviciului va fi făcută la libera alegere a Organizatorului și că Organizatorul nu poate fi făcut răspunzator față de dvs. sau orice altă terță parte pentru întreruperea accesului la înscriere.

Art. 14. INFORMAȚIA FURNIZATĂ

Înțelegeți și sunteți de acord că prin postarea de materiale pe website-ul www.kidstopmodel.com cedați către Organizator dreptul gratuit și irevocabil de a utiliza aceste materiale în decursul existenței serviciului. Înțelegeți că răspunderea pentru toată informația pe care o postați în cadrul inscrierii online vă revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi făcut răspunzător de nicio greșeală sau omisiune din aceste informații. Sunteți de acord să nu monitorizați sau copiați, și să nu permiteți altora să monitorizeze sau copieze paginile website-ului www.kidstopmodel.com și conținutul pe care acestea îl cuprind. Sunteți de acord să nu simulați aspectul sau funcționarea acestui website și să nu acționați pentru a perturba funcționarea sau a supraîncărca infrastructura noastră informatică, inclusiv, dar fără a se limita la, comunicări nesolicitate, încercări de a obține acces neautorizat, transmitere sau activare de viruși informatici.

ART. 13. COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL

În cadrul înscrierii online, Organizatorul poate avea nevoie să comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeți capitolul Confidențialitatea datelor). Sunteți de acord să primiți mesaje email, legate de participarea dvs. la Kids Top Model  sau contul dvs. din cadrul website-ului www.kidstopmodel.com pentru a asigura buna derulare a colaborării. Înțelegeți și sunteți de acord că Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact în scopul consultării sau informării dvs. cu privire la produsele, ofertele și promoțiile website-ului. Puteți renunța la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite. Organizatorul își exercită dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document în scopul de a asigura coerența și corectitudinea desfășurării concursului. Organizatorul va afișa orice modificare a prezentului document pe website-ul concursului www.kidstopmodel.com.

ART. 14. LIMITE DE RĂSPUNDERE

Acceptând acest regulament, sunteți de acord ca Organizatorul, angajații săi, partenerii și orice alți colaboratori în derularea Kids Top Model  nu sunt răspunzători pentru niciun fel de pierderi sau consecințe negative directe, indirecte, ocazionale sau excepționale rezultate în urma:

a) utilizării website-ului www.Kidstopmodel.com de către dvs.;

b) accesului neautorizat sau alterării comunicării dvs. cu sau prin acest website, sau Organizatorul nu garantează că serviciile aferente înscrierii online și website-ului www.kidstopmodel.com vor fi neîntrerupte și lipsite de erori. Orice material pe care îl descărcați sau obțineti în orice mod de pe website-ul www.kidstopmodel.com se face la libera dvs. alegere și pe propria dvs. răspundere și pe propriul risc, dvs. fiind unicul responsabil în cazul oricărei deteriorari a computerului dvs. sau pierderii de date produse în urma acestor descărcări.

ART. 15. LEGEA APLICABILĂ

Acest regulament reprezintă un acord între dvs. și Organizatorul concursului, guvernat de legislația românească în vigoare.

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et...

- John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eius tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, quis nostrud exercitation ullamco losida laboris nisi ut aliquip ex ea commodo etas noe consequat. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiatasa nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est. Suspendisse sollicitudin nisl ullamcorper, ultrices nunc quis, males. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet dolor auctor.

Read more ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eius tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, quis nostrud exercitation ullamco losida laboris nisi ut aliquip ex ea commodo etas noe consequat. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiatasa nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est. Suspendisse sollicitudin nisl ullamcorper, ultrices nunc quis, males. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet dolor auctor.

Read more ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eius tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, quis nostrud exercitation ullamco losida laboris nisi ut aliquip ex ea commodo etas noe consequat. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiatasa nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est. Suspendisse sollicitudin nisl ullamcorper, ultrices nunc quis, males. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet dolor auctor.

Read more ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eius tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, quis nostrud exercitation ullamco losida laboris nisi ut aliquip ex ea commodo etas noe consequat. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiatasa nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est. Suspendisse sollicitudin nisl ullamcorper, ultrices nunc quis, males. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet dolor auctor.

Read more ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eius tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad veniam, quis nostrud exercitation ullamco losida laboris nisi ut aliquip ex ea commodo etas noe consequat. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiatasa nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est. Suspendisse sollicitudin nisl ullamcorper, ultrices nunc quis, males. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet dolor auctor.

Read more ...